Livrare cartuse, imprimante la tine acasa!

Page 4

Cum cumpar si platesc

Comenzile se pot face online, prin e-mail: office@copyrom.ro sau telefonic: 0744609389.Alegeti produsul dorit din meniul de categorii(periferice,consumabile,reumpleri cartuse)sau tastati codul produsului in sectiunea cauta aflata in dreapta sus a ecranului(de ex. pt cartus hp21 tastati hp21 sau codul cartusului C9351).Odata ales produsul cautat apasati butonul "cumpara" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.Aici puteti vedea lista cu produsele alese,puteti modifica numarul cat si tipul de produse sau,daca doriti, sa renuntati la unul sau toate produsele alese.Pentru a comanda produsele alese apasati butonul "mergi la casa".In pagina urmatoare vi se vor solicita adresa de email cu care v-ati inregistrat si parola. In cazul in care comandati pentru prima data de la COPYROM apasati butonul "Creaza Cont".Completati datele personale in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, pentru confirmarea comenzii veti fi sunat de un consultant vanzari.Pentru persoane juridice va rugam sa completati datele firmei.Daca doriti livrarea produselor la o alta adresa decat cea din formular va rugam sa specificati.Modalitatea de livrare si plata: trimitem marfa prin curier rapid sau posta.Aveti de ales intre plata ramburs la primirea coletului sau prin banca cu ordin de plata.In acest ultim caz livrarea marfii se face dupa intrarea banilor in contul Copyrom:RO18INGB0000999902692919 ING Cluj.Cont Trezorerie:RO26TREZ2165069XXX009432 Trezoreria Cluj.

Validarea datelor comenzii

Ultimul pas in definitivarea comenzii este validarea datelor, in cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta. Acum apasati Confirma Comanda.

Conditii de returnare a produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv anume, Ón termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, fara urme de utilizare, in ambalajul original, sigilat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si cu toate documentele care l-au insotit.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.
Programele informatice si licentele software nu pot fi returnate dupa desigilare. De asemena, in cazul desigilarii unor consumabile (cartuse, tonere, cap de printare, riboane, etc.), clientul va suporta inlocuirea acestora cu altele noi. Aceasta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe†acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Back

 

Copyright © 2007-2023 Copyrom.ro.